Lobey Intimní mycí pěna

Zatímco pleťová péče mi bohužel nesedla, tahle pěna je pro mě top výrobek. Je perfektní v tom, k čemu byla zamýšlena, tedy k hygieně intimní oblasti. Je naprosto perfektní po porodu nebo gyn. zákroku a pro běžnou každodenní hygienu. K čemu je ale také naprosto SKVĚLÁ!, je umývání dětské pokožky a to především té ekzematické. Extrakt z dubové kůry, aloe vera, heřmánku a měsíčku lékařského jsou dokonalou kombinací pro zklidnění a hojení. Myje jemně, ale efektivně, nevysušuje, nedráždí, hojí. Poslední rok a půl nepoužívám k mytí dceřiny pokožky nic jiného a rozhodně to nemám v plánu měnit. Rozhodně velké DOPORUČUJI! :hugs:

Koupíte zde: Lobey Intimní mycí pěna

Složení:

Aqua, cocamidopropyl betaine, sodium cocoamphoacetate, aloe barbadensis leaf extract, coco glucoside, calendula officinalis flower extract, quercus robur bark extract, glycerin, chamomilla recutita flower extraxt, sodium chloride, benzyl alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, parfum, benzyl salicylate, citral, geraniol, limolene, linalool, lactic acid.

Je nejlepší na světě! Taky s ním myju celý děti, sebe a ráno i obličej, vyhovuje mi víc než ta obličejová pěna.