Upřímně jsem se na tenhle krém těšila, protože jsem cílovkou - mám pleť hodně suchou a hodně citlivou. Krém jsem zkoušela v rámci testování před uvedením na trh a sama jsem si ho také zakoupila. Bohužel, během zkoušení nadšení opadlo. Krém má úžasnou texturu, není parfemovaný, nedráždí. A tady moje pozitiva končí. Hydratace je pro mě velmi nedostačující. Krém je poměrně značně mastný (ostatně tomu napovídá složení), plně se nevstřebá, zanechá mastný film a hydratace je za mě slabá. Věřím, že s vhodným hydratačním sérem by byl výsledek lepší, protože díky svojí výživné (mastnější) textuře má potenciál hydrataci v pleti uzamknout, samotný mi ale hydratoval velmi málo. Škoda.
Koupíte zde: Lobey Vyživující krém na suchou a citlivou pleť
Složení produktu:
Aqua, squalane, butyrospermum parkii butter), prunus amygdalus dulcis oil, glyceryl stearate citrate, polyglyceril-3 stearate, hydrogenated lecithin, tocopherol, glycerin, cetearyl alcohol, sodium levulinate, sodium salicylate, sodium anisate, simmondsia chinensis seed oil, propanediol, piperonyl glucoside, helianthus annuus seed oil, brassica campestris seed oil, polygonum tinctorium leaf extract, hyaluronic acid, acacia senegal gum, xanthan gum, lonicera japonica flower extract, lonicera japonica flower extract, lactic acid.