Je jen velmi málo produktů, které si kupuju opakovaně a používám je dlouhodobě. A Ziaja MED krémový micelární gel pro pleť s rosaceou je jedním z nich. Tohle je objev století! Jde o micelární gel určený k čištění pleti, která je citlivá až ultracitlivá, se sklonem k podráždění a začervenání. Perfektně odlíčí a vyčistí pleť, dá se použít jako první krok dvoukrokového odlíčení, ale skvěle vyčistí i samostatně. Nevysušuje, nedráždí, zklidňuje. Mnohokrát mě vysloveně zachránil, když jsem se z něčeho, co jsem zkoušela, osypala a štípala mě i voda. Konzistencí jde o hladký poloprůhledný mléčný gel, nepěnivý. Nanáším na mokrý obličej a poté smývám. Neštípe v očích! Obsahuje moje milované hydratační trio glycerin, skvalan, panthenol a také makadamiový olej, bavlníkový olej, extrakt z mořské řasy a také troxerutin, který umí zlepšit pružnost drobných cév a snížit jejich prostupnost. Zároveň zlepšuje mikrocirkulaci a působí protizánětlivě.
A tohle všechno za 139 Kč, v akci klidně i za půlku. Všema deseti DOPORUČUJI!!
Koupíte zde: Ziaja MED micelární gel
Složení produktu:
Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Hydrogenated Polydecene, Undecylenamidopropyl Betaine, Zinc Coceth Sulfate, Panthenol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Oil, Squalane, Bacopa Monnieri Extract, Butylene Glycol, Hydroxyethylcellulose, Laminaria Ochroleuca Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Troxerutin, Dipotassium Glycyrrhizate, Carbomer, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Sodium Hydroxide.